Cine sunt Sunny People?

 

Sunny People sunt oamenii care reflectă Soarele pe feţele lor. Sunt oamenii care trăiesc cu seninătate şi se bucură de viaţă, respectând în primul rând pe ceilalţi. Sunt acei oameni care respectă succesul celorlalţi şi îşi trăiesc propriul succes într-un mod frumos, de admirat. Pentru că oamenii Sunny au succes prin ceea ce fac. Ei ştiu că ambiţia, pasiunea şi concentrarea spre propriul drum sunt primele ingrediente ale succesului.

 

Ne place când mergem în străinătate, pentru că ne plac în primul rând oamenii.

De la vânzătorul care ne zâmbeşte în magazin, până la amabilitatea pe care o întâlnim în trafic. De la feţele senine ale oamenilor care trec pe lângă noi şi până la atitudinea mereu pozitivă şi bucuria de a trăi pe care o vedem la cei cu care interacţionăm. De la energia pe care o vedem la tinerii care ştiu că succesul înseamnă eforturi şi căutarea perfecţiunii şi până la forţa de a trăi şi chiar culoarea hainelor pe care o vedem la oamenii în vârstă.

 

O atitudine Sunny este în primul rând legată de bucuria de a trăi, indiferent de venituri sau clasa socială.

Multe popoare care au un nivel de trai mai scăzut decât în România, au un nivel al fericirii mai ridicat. Şi, de multe ori, avem cunoscuţi cu un nivel de trai ridicat, dar care nu se bucură cu seninătate, cu modestie de succesul lor. Iar uneori simţim că manifestă, poate, o superioritate faţă de ceilalţi. Trebuie să recunoaştem că există şi mulţi oameni nemulţumiţi cu viaţa lor, măcinaţi de sentimente negative, ca şi invidia sau ura pentru succesul celorlalţi. Sentimente negative care sunt chiar cauza pentru lipsa de energie şi șanse pentru îmbunătăţirea propriilor vieţi. Este timpul să arătăm că noi braşovenii avem această atitudine şi acasă, aici la Braşov, unul din cele mai frumoase oraşe din România. Atitudinea oamenilor Sunny. Atitudinea oamenilor care admiră şi respectă succesul şi viaţa celorlalţi. Atitudinea Sunny People.

 

Atitudinea #Braşov Sunny People.

Atitudinea oamenilor senini, o atitudine care să se multiplice şi să devină din ce în ce mai puternică în România. Atitudinea care va schimba modul în care trăim şi locuim în propria ţară. Prin acest blog şi canalale de comunicare Braşov Sunny People, găsim împreună motive pentru a fi mai fericiţi, pentru a fi cu adevărat Sunny People. Cu toţii ne dorim să trăim ca în ţările în care ne place să călătorim. Pentru că diferenţa o fac întotdeauna oamenii. Şi noi, oamenii, suntem cei care putem schimba locul în care trăim. Şi putem începe chiar acum. Cu #Braşov Sunny People.